المقادير:
بطاطس- كاس دقيق
- 2 ملعقة كبيرة بيكنج بودر- نصف ملعقه فلفل احمر- ملعقة كركم -ملح
الطريقة:
تقطع البطاطس صوابع
ثم تخلط بالدقيق والبودر والفلفل والكركم والملح
مع قليل من الماء حتى تلتصق بالبطاطس
تترك نصف ساعة ثم تقلى
عدد 2 بطاطس مقشرة ومقطعة صوايع+ كوب دقيق +2 معلقة كبيرة بيكنج بودر+ معلقة صغيرة كركم+ معلقة صغيرة فلفل احمر +ملح +معلقتين مياة""""""""""""""""" الطريقة""""" يوضع الخليط السابق كلة على البطاطس وبعدين يدخل الثلاجة لمدة 10 دقائق ثم يحمر فى زيت ساخن وغزير""""""""""""" الصوص"""""""""""" 2 معلقة مايونيز+معلقة كاتشب+معلقة زبادى+خيار مخلل مقطع صغير اوى """"""""""""""" يارب يعجبكم """"""""بالهنا والشفا